TourCMS

Εφαρμογή υλοποίησης και διαχείρισης τουριστικών ιστοτόπων (Σύστημα δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου)


Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Η εφαρμογή ΤourCMS αποτελεί ένα σύστημα για την παραγωγή τουριστικών ιστοτόπων και portals. Ένα τουριστικό portal (πύλη) θα αποτελεί ένα σύγχρονο web site, τύπου πολυμορφικού portal, με πλούσιο υλικό, δομημένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενημέρωσης και προβολής, να αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και να προωθεί και προβάλλει τις τουριστικές υπηρεσίες της επιχείρησης καθώς και τα περιβαλλοντολογικά, ιστορικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά περιοχής.

Η πλατφόρμα TourCMS, είναι ανοικτής αρχιτεκτονικής και σχεδιασμένη σε περιβάλλον ανάπτυξης ιδιαίτερα διαδεδομένο στο χώρο του διαδικτύου (Java, Javascript, ColdFusion, SQL Server κλπ). Η TourCMS είναι εξαιρετικά εύχρηστη και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ισχυρή ώστε να μπορεί να παρέχει απεριόριστες δυνατότητες δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου και μελλοντική επεκτασιμότητα χωρίς όρια.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός διασφαλίζει:

  • τη διαλειτουργικότητα του συστήματος με άλλα Πληροφοριακά Συστήματα και βάσεις δεδομένων.
  • Ανοικτά πρωτόκολλα επικοινωνίας

Υποστήριξη XML στα ανοικτά πρότυπα XML του διεθνούς οργανισμού W3C – http://www.w3c.org.

Επιπλέον ο σχεδιασμός της πλατφόρμας ακολουθεί όλους τους κανόνες και τις αλληλοεξαρτώμενες παραμέτρους ώστε οι εφαρμογές της να καθίστανται απόλυτα φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και ακολουθεί τη διεθνή πρακτική σχεδίασης του πρωτοκόλλου W3C (World Wide Web Consortium - http://www.w3.org/), παρέχοντας σωστή απεικόνιση και λειτουργία σε όλους τους Browsers.

Η λειτουργία της εφαρμογής να είναι εύκολη, απλή και κατανοητή, ώστε να μπορεί να γίνει η χρήση της και από άτομα με βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και Internet.

Ορισμένες από τις δυνατότητες που παρέχει η «TourCMS», είναι:

  • Πλήρης έλεγχος των ιστοσελίδων με τη χρήση του Web Browser.
  • Γρήγορη και εύκολη διαδικασία ανανέωσης στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενα – φωτογραφίες), μέσω ισχυρών αυτοματοποιημένων εργαλείων. Το ειδικό εργαλείο για την ανανέωση των φωτογραφιών επιτρέπει κατά τη διάρκεια της προσθήκης ή ανανέωσης μιας φωτογραφίας την αυτόματη σμίκρυνση, δημιουργώντας τρία (3) αντίγραφα: μια μικρή φωτογραφία (thumbnail) σε διάσταση μια σε μεσαία διάσταση και μια στο φυσικό της μέγεθος.
  • Kατηγοριοποίηση του περιεχοµένου με τη δημιουργία θεματικών ενοτήτων.
  • Απεριόριστη αρθρωτή ανάπτυξη του περιεχομένου (θεματική κατηγορία, κατηγορία, υποκατηγορία κλπ) χωρίς κανένα περιορισμό ως προς τα επίπεδα ανάπτυξης της δομής (δεντρική μορφή ανάπτυξης).
  • Απεριόριστος αριθμός εισαγωγής εγγραφών (records) σις κατηγορίες.
  • Δυνατότητα μελλοντικής αλλαγής και τροποποίησης της δεντρικής δομής με ένα απλό κλικ.
  • Χρήση εύχρηστου κειµενογράφου (WYSIWYG HTML editor) για την επεξεργασία των κειμένων, με πληθώρα εργαλείων.
  • Δυνατότητα κοινού αρχείου φωτογραφιών για όλες τις γλώσσες της ιστοσελίδας, αποφεύγοντας με τη μέθοδο αυτή την ανάρτηση των φωτογραφιών σε κάθε γλώσσα.
  • Υποστήριξη όλων των τύπων ψηφιακών αρχείων video, pdf, doc, xls, flash video κλπ.
  • Δυνατότητα μελλοντικής επέκταση σε απεριόριστες γλώσσες.
  • Ταχύτατη πρόσβαση στο περιεχόμενο, ανεξάρτητα από τον όγκο των δεδομένων.
  • Ασφαλή πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένους χρήστες.
send to facebook
print
send to friend

Στοιχεία επικοινωνίας

Infotour LTD
Χαλκοκονδύλη 10, Amaral 7, Διαμέρισμα/Γραφείο 101
Λυκαβηττός, 1071, Λευκωσία
Τηλ. +357 22 265765 / Fax: +357 22 265764
Email: [email protected]