Βασικά Εργαλεία


Εργαλείο δημιουργίας Περιεχομένου:

Μέσω ειδικού εργαλείου παρέχεται πολύ εύκολα η δυνατότητα πολλαπλών συνδυασμών πεδίων και objects περιεχομένου, με δυνατότητα τροποποίησης αυτών, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες προβολής και χρήσης.


Εργαλείο Δημιουργίας κατηγοριών:

Μέσω ειδικού εργαλείου επιτρέπεται η δημιορυγία και τροποποίηση της δομής όλης της εφαρμογής. Η διαβάθμιση αναπτύσσεται στη λογική των επιπέδων (Levels), δίνοντας τη δυνατότητα για επέκταση των κατηγοριών χωρίς κανένα περιορισμό ώς προς το βάθος (επίπεδα κάτω από μια κατηγορία) και ως προς το πλάτος.

Μοναδικό πλεονέκτημα της TOURCMS Ε-Commerce, είναι η δυνατότητα ορισμού της εμφάνισης για κάθε μια κατηγορία μέσα από προτυποποιημένες λίστες ή νέες λίστες οι οποίες θα δημιουργηθούν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να έχουμε σύνθετες και πολύπλοκες παρουσιάσεις περιεχομένου.

Για παράδειγμα σε μια σελίδα μπορούμε να εμφανίσουμε εγγραφές με συνημμένα αρχεία, εμφάνιση streaming video και παράλληλα φωτογραφικά άλμπουμ ορίζοντας ακόμα και τον τρόπο εμφάνισης των φωτογραφιών (μεγέθυνση σε άλλο παράθυρο, slide show με κίνηση των φωτογραφιών, μέγεθος εμφάνισης των μικρών φωτογαρφιών (thumbnails) κ.λ.π.

Η εισαγωγή , Μεταβολή, Διαγραφή των κατηγοριών είναι πολύ απλή και γίνεται με ένα «κλικ». Για την εισαγωγή θα πρέπει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή «αντιλαμβάνεται» τη μορφή των κατηγοριών που εισάγουμε, δηλαδή τα χαρακτηριστικά που ορίζουμε και όταν δημιουργούμε νέα κατηγορία αυτή αυτόματως παίρνει τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων κατηγοριών.

Με τη μέθοδο αυτή απλοποιείται σημαντικά η διαδικασία εισαγωγής, κερδίζοντας σημαντικό χρόνο.


Επιλογή Εικαστικών Templates:

Η πλατφόρμα ενσωματώνει δυνατότητα μηχανισμού επιλογής προτυποποιημένων εικαστικών templates. Με τη δυνατότητα αυτή μπορούμε να αλλάζουμε για συγκεκριμένες ημερομηνίες (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγίου Βαλεντίνου κλπ) όλο το εικαστικό της ιστοσελίδας ή επιμέρους τμήματα αυτού με απλή επιλογή από λίστα εικαστικών.

Με το μηχανισμό αυτό η πλατφόρμα κατορθώνει να παρέχει τη δυνατότητα εντελώς διαφορετικής εμφάνισης για επιμέρους ενότητες μιας εφαρμογής με τη χρήση της TOURCMS Ε-Commerce, σα να αποτελούν ξεχωριστά, ανεξάρτητα στοιχεία της εφαρμογής.


Αλλαγές Χρωμάτων (styles):

Μέσω πολύ εύχρηστου εργαλείου, μας επιτρέπεται να δημιουργήσουμε λίστα με διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις για κάθε ενότητα μιας εφαρμογής. Η κάθε χρωματική απόχρωση μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα για το σύνολο της εφαρμογής ή να επιλεγεί στην εμφάνιση ενός template από τον παραπάνω μηχανισμό.

Τα χρώματα αφορούν εικόνα φόντου ή χρώμα φόντου σελίδας, γραμματοσειρά, μέγεθος γραμμάτων, τίτλων, υπότιτλων, ορισμός φόντου και γραμμάτων για τα μενού (και rollover) φόρμες επικοινωνίας κλπ.


Administration

Αρχικά η εφαρμογή να δημιουργεί 1 διαχειριστή συστήματος (Administrator), ο οποίος θα έχει όλα τα δικαιώματα της εφαρμογής και στη συνέχεια ο διαχειριστής συστήματος να μπορεί να εισάγει τους χρήστες και να αναθέσει δικαιώματα σε αυτούς.

Εισαγωγή χρηστών με όνομα και κωδικό χρήστη. Η εφαρμογή καλύπτει οποιαδήποτε αρχιτεκτονική διαβάθμισης με τρόπο είτε ιεραρχικό (hierarchical), είτε παράλληλο (horizontal), ή και συνδυασμό των δυο. Με τη μέθοδο αυτή εξασφαλίζεται η διαβάθμιση των εξουσιοδοτημένων χρηστών σε συγκεκριμένες κατηγορίες, που τους ορίζουμε.

Η επιλογή της πρόσβασης γίνεται με πολύ απλή διαδικασία, επιλέγοντας μέσω check boxes από τη δεντρική εμφάνιση όλων των κατηγοριών σε ποιές κατηγορίες ή υποκατηγορίες θα έχει πρόσβαση ο συγκεκριμένος χρήστης.

Οι αρμόδιοι διαχειριστές του συστήματος και οι χρήστες µε διαχειριστικούς ρόλους, θα µπορούν να συγκεντρώνουν, ελέγχουν, κατηγοριοποιούν και να δηµοσιεύουν το περιεχόµενο της δικτυακής πύλης, µέσα από το περιβάλλον διαχείρισης και δηµοσίευσης του περιεχοµένου.

send to facebook
print
send to friend

Στοιχεία επικοινωνίας

Infotour LTD
Χαλκοκονδύλη 10, Amaral 7, Διαμέρισμα/Γραφείο 101
Λυκαβηττός, 1071, Λευκωσία
Τηλ. +357 22 265765 / Fax: +357 22 265764
Email: [email protected]