Module Ξενοδόχου

Σύστημα HotelGDS
  1. Διαχείριση Ξενοδοχείου.
  2. Περιλαμβάνει τα κάτωθι χαρακτηριστικά που αποτελούν τον πυρήνα του συστήματος E-Hotelier:

    1. Υποσύστημα δυναμικής δημιουργίας & διαχείρισης τύπων δωματίων
      Υποστηρίζει το δυναμικό ορισμό του κάθε τύπου δωματίου και των χαρακτηριστικών του, όπως τη χωρητικότητά, τις παροχές, τις φωτογραφίες και την περιγραφή τους ( με HTML editor ).
    2. Διαχείριση Διαθεσιμότητας
      Παρακολούθηση της διαθεσιμότητά με έξυπνους τρόπους, με πολλαπλές επιλογές εμφάνισης για την καλύτερη κατανόηση της κατάστασης του καταλύματος. Παρουσιάζονται τα δωμάτιά ανά περιόδους, σύγκριση μίας περιόδου διαθεσιμότητας με άλλες περιόδους, παρουσίαση της διαθεσιμότητας των δωματίων συνολικά για όλο το χρόνο, οργανωμένα ανά μήνα ή ανά περίοδο επιλογής.
      Για κάθε τύπο δωματίου υπάρχει η βασική περίοδος διαθεσιμότητας, αλλά επιτρέπεται η δημιουργία απεριόριστων πρόσθετων περιόδων για ειδικούς σκοπούς. Το σύστημα διαθέτει λειτουργίες εύκολης αντιγραφής ή μετακίνησης ολόκληρων περιόδων. Ο χρήστης δύναται επίσης σε μία όψη να «βλέπει» και να διαχειρίζεται μία περίοδο διαθεσιμότητας και τους τιμοκαταλόγους που είναι συνδεμένοι με αυτή.
      Το σύστημα, πέραν της εμφάνισης της αρχικής και τρέχουσας διαθεσιμότητας, επιτρέπει να οριστεί το minimum και maximum stay για κάθε τύπο δωματίου. Είναι δυνατό, κάθε στιγμή να πραγματοποιηθεί «stop sales» σε μία ή περισσότερες ημέρες.
      Επίσης, δύναται να οριστούν ορισμένες μέρες ως «Closed to Arrival», για να μην επιτρέπονται «check-ins» τις μέρες εκείνες.
    3. Διαχείριση πολιτικής ακυρώσεων και πληρωμών (Cancellation & payment policy )
      Επιτρέπεται η δημιουργία μίας ή πολλαπλών πολιτικών ακυρώσεων και πληρωμών. Οι πολιτικές αυτές είναι περιγραφικές και συνδέονται με συγκεκριμένους τιμοκαταλόγους. Εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων μαζί με τις πληροφορίες των rates και υπαγορεύουν την πολιτική του ξενοδοχείου που αποδέχεται ο πελάτης.
    4. Διαχείριση πολιτικής παιδιών
      Το σύστημα επιτρέπει τον δυναμικό ορισμό των ηλικιών των παιδιών και επιτρέπει τη δυνατότητα ειδικής τιμολόγησης για κρατήσεις με παιδιά. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα απαγόρευσης κρατήσεων με παιδιά ( adults or couples only ).
    5. Υποστήριξη επιλογής βασικού νομίσματος και δυνατότητα εμφάνισης των τιμών σε άλλα νομίσματα
      Το κάθε κατάλυμα δύναται να ορίσει το βασικό νόμισμα στο οποίο πραγματοποιούνται οι κρατήσεις και παρουσιάζονται στον πελάτη. Ο πελάτης διαθέτει τη δυνατότητα αλλαγής του νομίσματος στο οποίο βλέπει τις τιμές. Η ισοτιμία των νομισμάτων αλλάζει καθημερινά και αυτόματα μέσω διασύνδεσης του E-Hotelier με την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
    6. Πολύγλωσσο περιβάλλον και Διεθνής Προτιμήσεις
      Το E-Hotelier υποστηρίζει τη δυνατότητα εμφάνισης της μηχανής κράτησης σε πολλές γλώσσες. Η επιλογή της γλώσσας δύναται να πταγματοποιηθεί είτε χειροκίνητα από τον πελάτη ή αυτόματα με βάση τις προτιμήσεις του υπολογιστή απ' όπου επισκέπτεται. Οι διαθέσιμες γλώσσες που εμφανίζονται στο σύστημα είναι παραμετροποιήσιμες και επιλέγονται από τον ξενοδόχο.
      Στον ξενοδόχο, προσφέρονται εργαλεία μετάφρασης όλων των δυναμικών δεδομένων του ξενοδοχείου, όπως ονόματα δωματίων και τιμοκαταλόγων, περιγραφές του καταλύματος και των δωματίων ( HTML ), των facilities/amenities, κ.α. Οποιοδήποτε κείμενο ορίζεται από τον χρήστη του συστήματος, δύναται να μεταφραστεί.
      Στις διεθνές προτιμήσεις του ξενοδοχείου, περιλαμβάνονται η ζώνη ώρας του ξενοδοχείου, ο τρόπος που εμφανίζονται αριθμητικά και άλλα δεδομένα ( όπως νομίσματα, ημερομηνίες, κτλ ).
    7. Υποσύστημα δημιουργίας επιπρόσθετων (συμπληρωματικών) υπηρεσιών (Extras)
      Τα extras είναι ειδικές υπηρεσίες ή προϊόντα που δύναται να επιλέξει ο πελάτης κατά την κράτηση. Η χρέωση είναι δυναμική και πραγαμτοποιείται ανά κράτηση, ανά μονάδα, ανά άτομο ή ανά ημέρα. Τα extras μπορούν να συνδεθούν με συγκεκριμένα δωμάτια και να είναι διαθέσιμα μόνο για αυτά.
    8. Υποσύστημα δημιουργίας προτιμήσεων (preferences) ανά τύπο δωματίου
      Το HotelGDS επιτρέπει τον ορισμό επιλογών προτιμήσεων που εμφανίζονται στον πελάτη κατά την πραγματοποίηση της κράτησης. Οι προτιμήσεις είναι δυναμικές και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, μία ή πολλαπλές επιλογές, μενού επιλογών, κ.α..
    9. Ανάρτηση περιγραφών, φωτογραφιών, χαρτών, κα.
      Ο χρήστης διαθέτει τη δυνατότητα ανάρτησης αναλυτικών περιγραφών για το κατάλυμα και τα δωμάτια με τη χρήση «HTML editor». Δύναται επίσης να δημοσιεύσει οδηγίες πρόσβασης στο κατάλυμα καθώς και άλλα κείμενα όπως μήνυμα για τον πελάτη όταν το κατάλυμα είναι κλειστό κλπ.
      Ο χρήστης δύναται να «ανεβάσει» όσες φωτογραφίες επιθυμεί για το κατάλυμα και για κάθε τύπο δωματίου. Το σύστημα αυτόματα παράγει μικρές και μεγάλες εκδόσεις των φωτογραφιών για χρήση στη μηχανή κρατήσεων. Δύναται να οριστούν περιγραφές για κάθε φωτογραφία και να επιλεγεί η κύρια φωτογραφία για το ξενοδοχείο ή τους τύπους δωματίων. Δύναται επίσης να «ανεβάσει» χάρτες και άλλο υλικό για παρουσίαση στον χρήστη.
  3. Διαχείριση ΤΑ
    • Δυνατότητα εισαγωγής ΤΑ. (Η τελική έγκριση θα γίνεται από τον Διαχειριστή).
  4. Τιμοκατάλογοι
    • Τιμή: Καθορίζεται αρχικά και αλλάζει ανά πάσα στιγμή.
    • Υποστηρίζεται η δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων τιμοκαταλόγων και η σύνδεσή τους με συγκεκριμένη δεξαμενή (pool) διαθεσιμότητας. Οι διάφορες παράμετροι όπως περίοδος ακύρωσης, πολιτική ακύρωσης, πολιτική πληρωμών κ.α. ορίζονται ανά περίοδο ή ανά ημέρα.
    • Η τιμολόγηση της κάθε ημέρας δύναται να πραγματοποιηθεί είτε ως μία τιμή για όλο το δωμάτιο ή με διαφορετικές ανάλογα με το occupancy. Για παράδειγμα, το δωμάτιο δύναται να έχει άλλη τιμή για ένα ενήλικα και ένα παιδί και άλλη τιμή για δύο ενήλικες.
    • Υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης τιμοκαταλόγων για ειδικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, το σύστημα δύναται να εμφανίζει συγκεκριμένα rates μόνο μετά τη χρήση ενός ειδικού κωδικού στο σύστημα κρατήσεων. Αυτό δύναται να χρησιμοποιηθεί για προωθητικούς σκοπούς ( booking code ) ή για την πραγματοποίηση κρατήσεων από συνεργάτες με ειδικές τιμές.
    • Δυνατότητα καθορισμού Commission στο τρέχοντα τιμοκατάλογο
      • για όλους τους ΤΑ.
      • για ένα μεμονωμένο.
      • Για Ομάδα (Group).
      • Για Market.
  5. Διάθεση Δωματίων
    • Allotment δωματίων
      • Καθορίζεται από το Ξενοδοχείο και αλλάζει ανά πάσα στιγμή.
      • Δυνατότητα καθορισμού διαφορετικής διαθεσιμότητας για κάθε κανάλι, ΤΑ, Group κλπ.
    • Όροι κρατήσεων καθορισμένοι από το Ξενοδοχείο.
  6. Διαχείριση Κρατήσεων.
    • Φόρμα κράτησης (Πως θα λαμβάνει ο ξενοδόχος την νέα κράτηση)
    • Εμφάνιση κρατήσεων απλή και αναλυτική
    • Ενημέρωση κρατήσεων: Email σε κάθε κράτηση.
    • Ιστορικό κρατήσεων και εύκολη πρόσβαση σε λίστα κρατήσεων (ανά τύπο δωματίων, ανά χρονικά διαστήματα)
    • Διαφοροποίηση φόρμας κράτησης για ακυρώσεις και αλλαγές
    • Υποστηρίζεται η δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης της κράτησης από τον πελάτη, εφ' όσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και οι κανόνες που έχει ορίσει το κατάλυμα. O πελάτης δύναται να τροποποιήσει όλα τα στοιχεία της κράτησης εφόσον δεν έχει παρέλθει η περίοδος ελεύθερης ακύρωσης. Δύναται να τροποποιήσει τις ημερομηνίες ή τον τύπο δωματίου της κράτησης, να τροποποιήσει τα προσωπικά του στοιχεία, τις προτιμήσεις του ή τις πρόσθετες υπηρεσίες που έχει κρατήσει. Δύναται, ακόμη, να τροποποιήσει τα στοιχεία πληρωμής και να ενημερώσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.
    • Ο ξενοδόχος μπορεί να προβεί στην αναζήτηση των κρατήσεων με διάφορα κριτήρια. Μετά την επιλογή της κράτησης του παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης ή και ακύρωσης της.
    • Δίδεται, επίσης, η δυνατότητα εκτύπωσης της κράτησης σε αρχείο τύπου PDF.

 

send to facebook
print
send to friend

Στοιχεία επικοινωνίας

Infotour LTD
Χαλκοκονδύλη 10, Amaral 7, Διαμέρισμα/Γραφείο 101
Λυκαβηττός, 1071, Λευκωσία
Τηλ. +357 22 265765 / Fax: +357 22 265764
Email: [email protected]