Λειτουργίες e-HoTel

Το σύστημα περιλαμβάνει τις κάτωθι λειτουργίες :

1. Ολοκληρωμένο και ενιαίο μηχανισμό κρατήσεων.

Πλήρη ολοκλήρωση με το web-Hotelier, την μηχανή on line & real time κρατήσεων καταλύματος (booking Engine) με κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει ανάγκη να ορίζεται διαθεσιμότητα για το web εφόσον η διαθεσιμότητα είναι κοινή για κάθε τύπο κράτησης που πραγματοποιείται από το E-HoTel, το web-Hotelier, τα IDS (Internet Distribution Systems), τα GDS (Global Distribution Systems), τις επιχειρηματικές κρατήσεις (Β2Β) από Tour Operators, Travel Agents κλπ.

Η διασύνδεση του E-HoTel με τα IDS & GDS πραγματοποιείται μέσω του web-Hotelier.

2. DashBoard – Πίνακας δραστηριοτήτων.

Ο πίνακας παρουσιάζει σε μία οθόνη, όλες τις σημαντικές πληροφορίες που έχει ανάγκη ο εξουσιοδοτημένος χρήστης της εφαρμογής. Με την κατάλληλη πρόσβαση ασφαλείας «βλέπει», άμεσα, τις νέες κρατήσεις, τα επείγοντα καθήκοντα και την τρέχουσα κατάστασή τους, καταλόγους των πλέον πρόσφατων check-in και check-outs και μια λίστα με τις διαθέσιμες μονάδες (δωμάτια, διαμερίσματα κλπ). Μπορεί να φιλτράρει τις λίστες με πολλαπλά κριτήρια. Η πληροφορία του πίνακα πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με τις αλλαγές που επέρχονται στα σχετικά δεδομένα.

3. Πλάνο Κρατήσεων - Reservation Plan

To Reservation Plan αποτελεί μια οπτική απεικόνιση της κατάστασης των μονάδων (δωμάτια κλπ) με βάση τις πραγματοποιούμενες κρατήσεις. Ο χρήστης δύναται να επιλέξει μια διαθέσιμη μονάδα από το πλάνο και να πραγματοποιήσει κράτηση με ένα κλικ. Όλες οι αλλαγές που πραγματοποιούνται από ένα χρήστη εμφανίζονται στο πλάνο σε πραγματικό χρόνο σε κάθε χρήστη.

Από το πλάνο είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν γρήγορα και απλά όλες οι διαδικασίες μιας Κράτησης, όπως :

  • Νέα Κράτηση,
  • Μεταβολή Κράτησης,
  • Αφίξεις & Αναχωρήσεις,
  • Αλλαγές & Split Δωματίων, καθώς και άλλες ενέργειες σχετικά με τα δωμάτια του καταλύματος.
  • Ανάθεση εργασιών σχετικών με μία κράτηση που μεταφέρονται στο σύστημα διαχείρισης εργασιών.

Επίσης, διατίθενται φίλτρα αναζήτησης με τα οποία εμφανίζεται στο πλάνο μόνο η ομάδα δωματίων που αναζητά ο χρήστης.

Έτσι ο χρήστης, χρησιμοποιώντας ένα πλήρες γραφικό πλάνο κρατήσεων θα εργάζεται πιο «εύκολα» και «ευχάριστα» αλλά και ο επιχειρηματίας θα διαθέτει άμεσα όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.

4. Πλάνο Τύπων Δωματίων (ROOM PLAN)

Πλάνο τύπων δωματίων για τη γραφική απεικόνιση της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου με δυνατότητα δημιουργίας ή μεταβολής κρατήσεων τύπων δωματίων.

5. Οθόνη Αφίξεων - Αναχωρήσεων

Το «E-HoTel» διαθέτει Οθόνη αφίξεων, αναχωρήσεων και μεταφορων από δωμάτιο σε δωμάτιο με εύκολο και γρήγορο τρόπο, online ενημέρωση και εκτύπωση του βιβλίου πόρτας και του ιστορικού αρχείου πελατών.

6. Πλάνο διαχείρισης εργασιών

Το Πλάνο διαχείρισης εργασιών εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τα υπάρχοντα καθήκοντα και προβλήματα (καθαριότητα, επισκευές, καθήκοντα εξυπηρέτησης πελατών, κλπ.) σε πραγματικό χρόνο στους σχετικούς χρήστες.

Το σύστημα αποστέλλει ειδοποιήσεις σε κάθε χρήστη που του ανατέθηκε εργασία.

Κάθε χρήστης «βλέπει» την λίστα των εργασιών που του ανατέθηκαν και την τρέχουσα κατάσταση τους.

7. Διαχείριση Πελατών (PROFILES)

Είναι δυνατό να ανακτηθούν άμεσα πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών τους δεδομένων, στοιχεία επικοινωνίας και πλήρες ιστορικό των πληρωμών, χρησιμοποιώντας το σύστημα αναζήτησης και τα φίλτρα του συστήματος.

Όλα τα δεδομένα είναι δυνατό να αποθηκευτούν σε μορφή CSV και να εισαχθούν σε άλλες εφαρμογές γραφείου.

8. TAMEIAKEΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλήρες Backoffice (accounting module) που επιτρέπει την ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των οικονομικών και λογιστικών δοσοληψιών.

Παρακολούθηση των εσόδων από όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου. Από την προκαταβολή έως την έκδοση όλων των από τον νόμο προβλεπόμενων στοιχείων.

Και ακόμη ταμειακές καταστάσεις, παρακολούθηση χρεωστών (εταιρείες, Travel Agents, Tour Operators, Προμηθευτές κλπ), χρεώσεις in advance, πιστώσεις, εκπτώσεις μέχρι και διάσπαση μεταφορά κινήσεων από δωμάτιο σε δωμάτιο και από πελάτη σε πελάτη κ.α.

9. Σύστημα Reporting.

To E-HoTel περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό reports τα οποία αποδίδουν πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα της δραστηριότητας και της κατάστασης του συστήματος. Παρατίθενται ορισμένα από αυτά :

  • Reservation Reports: Παρακολούθηση των κρατήσεων για άντληση συμπερασμάτων σχετικά με τις τάσεις, τις ανάγκες και τα προβλήματα.
  • Housekeeping Reports: Τα Housekeeping reports εξασφαλίζουν ότι τα δωμάτια είναι έτοιμα για τις νέες αφίξεις όπως επίσης ειδικές απαιτήσεις παραμενόντων έχουν πλήρως ικανοποιηθεί.
  • Ημερήσια Cash/credit card reports.
  • Αφίξεις – Αναχωρήσεις – Παραμένοντες.
  • Main Courante.
  • Πλάνα διαθεσιμότητας ανά δωμάτιο και τύπο δωματίου κλπ..
  • Accounts report.
  • Προγραμματισμένες Κρατήσεις.
  • Προγραμματισμένα meals.
  • Reception Book, Police report κλπ.
send to facebook
print
send to friend

Στοιχεία επικοινωνίας

Infotour LTD
Χαλκοκονδύλη 10, Amaral 7, Διαμέρισμα/Γραφείο 101
Λυκαβηττός, 1071, Λευκωσία
Τηλ. +357 22 265765 / Fax: +357 22 265764
Email: [email protected]