Πλεονεκτήματα e-HoTel

Το «E-HoTel» προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα διαθέσιμα μόνο σε ένα internet browser-based PMS όπως :

1. Απλότητα

Λειτουργεί μέσω του Διαδικτύου, εξαλείφοντας πολλά από τα μειονεκτήματα και τα κόστη που σχετίζονται με ένα παραδοσιακό PMS.

2. Προσιτό κόστος

Το κόστος χρήσης του E-HoTel είτε ως αγορά, ή ως ενοικίαση με το μοντέλο ASP, είναι πολύ μικρότερο από το κόστος χρήσης ενός παραδοσιακού PMS συνυπολογίζοντας το κόστος κτήσης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης, ετήσιας υποστήριξης καθώς και ετήσιας υποστήριξης που αφορά ην θέση σε πλήρη λειτουργία του παραδοσιακού PMS.

3. Ολοκληρωμένος και ενιαίος μηχανισμός κρατήσεων

Πλήρη ολοκλήρωση με το web-Hotelier, την μηχανή on line & real time κρατήσεων καταλύματος (booking Engine) με κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει ανάγκη να ορίζεται διαθεσιμότητα για το web εφόσον η διαθεσιμότητα είναι κοινή για κάθε τύπο κράτησης που πραγματοποιείται από το E-HoTel, το web-Hotelier, τα IDS (Internet Distribution Systems), τα GDS (Global Distribution Systems), τις επιχειρηματικές κρατήσεις (Β2Β) από Tour Operators, Travel Agents κλπ. Η διασύνδεση του E-HoTel με τα IDS & GDS πραγματοποιείται μέσω του web-Hotelier.

4. Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω web. (Remote Accessibility)

H πρόσβαση στο E-HoTel πραγματοποιείται από οποιοδήποτε σημείο με καθορισμό των δικαιωμάτων πρόσβασης. Με μόνο μια σύνδεση στο internet και με PC ή Mac υπολογιστή ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί κρατήσεις, checkins του πελάτη, ταμεία και επισκευές.

5. Ασφάλεια Δεδομένων (Data Security).

Τα δεδομένα της κράτησής καθώς και τα λογιστικά δεδομένα είναι αυτόματα αποθηκευμένα (και με εφεδρικά αντίγραφα) σε ασφαλή εγκατάσταση που υποστηρίζεται από ισχυρούς servers και πολλαπλές συνδέσεις με το Διαδίκτυο (data center), με 24ώρη παρακολούθηση και ισχυρούς μηχανισμούς αδιάλειπτης λειτουργίας.

send to facebook
print
send to friend

Στοιχεία επικοινωνίας

Infotour LTD
Χαλκοκονδύλη 10, Amaral 7, Διαμέρισμα/Γραφείο 101
Λυκαβηττός, 1071, Λευκωσία
Τηλ. +357 22 265765 / Fax: +357 22 265764
Email: [email protected]