i@workflow

Εφαρμογή διαχείρισης ροής εργασιών

Εφαρμογή ροής εργασιών και ανάθεσης ρόλων. Workflow Manager
 

Τεχνική Περιγραφή

Για την παρακολούθηση της υλοποίησης των εργασιών εταιρίας (παραγωγή, διαχείριση παραγγελίας κλπ), υλοποιήθηκε η εφαρμογή διαχείρισης ροής εργασιών, i@Workflow.

H εφαρμογή i@Workflow διαχειρίζεται κανόνες οι οποίοι βασίζονται στα δεδομένα που είναι καταχωρημένα στη βάση δεδομένων και τα διαχειρίζεται είτε η ίδια εφαρμογή ή διαχειρίζονται από τρίτες εφαρμογές.

Οι κανόνες αυτοί επιπλέον δύνανται να έχουν και χρονική διάσταση, όπως για παράδειγμα:

  • Ενημέρωσε με e-mail τον διευθυντή πωλήσεων εάν μια παραγγελία έχει μείνει εκκρεμής για πάνω από 4 ημέρες.
  • Αυτόματα δημιούργησε μια διαδικασία εξερχόμενης τηλεφωνικής κλήσης για κάποιον πελάτη που έχει αναφέρει αίτημα εξυπηρέτησης σχετικά με ένα προϊόν. Η διαδικασία αυτή να ενεργοποιηθεί 2 ημέρες μετά την επικοινωνία του πελάτη με το Κέντρο Κλήσεων κλπ


Οι κανόνες αυτοί ορίζονται στην εφαρμογή i@Workflow με τη μορφή πολιτικών, για τις οποίες ο Workflow Manager δύναται να πραγματοποιήσει συγκεκριμένες ενέργειες αμέσως μόλις ισχύσει μια καθορισμένη πολιτική. Η ισχύς μιας πολιτικής θα καθορίζεται από μια σειρά κανόνων που ικανοποιούνται έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί η πολιτική αυτή.

Ένα βασικό πλεονέκτημα της χρήσης της εφαρμογής i@Workflow είναι ότι αναδεικνύει τις επιχειρησιακές διαδικασίες, κανόνες και πολιτικές. Η συχνότητα με την οποία θα τίθεται σε εφαρμογή μια πολιτική θα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία νέων αλλά και τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων.

Μέσω της εφαρμογής i@Workflow αυτοματοποιούνται όλες οι επιχειρησιακές πολιτικές, οι οποίες έως τώρα παρακολουθούνταν και εκτελούνταν κύρια με χειρονακτικό τρόπο. Η αυτοματοποίηση αυτή παρέχει αυξημένη ορατότητα στις πολιτικές της εταιρίας, επιβάλλει την εφαρμογή τους και επιτρέπει την αξιολόγηση της λειτουργίας των πωλήσεων, του marketing, της υποστήριξης και των λοιπών τμημάτων της εταιρίας.

Η εφαρμογή και η πιθανή αναπροσαρμογή των πολιτικών κατ’ επέκταση βελτιώνει την παρεχόμενη εξυπηρέτηση προς τους συνεργάτες & τους πελάτες και βελτιώνει την αίσθηση ικανοποίησης του πελάτη σε κάθε αλληλεπίδρασή του με την εταιρία.

Η εφαρμογή δύναται επίσης να ρυθμίζει θέματα ανάθεσης ρόλων & αρμοδιοτήτων και να ελέγχει τα χαρακτηριστικά ικανοποίησης.

Έτσι το σύστημα για παράδειγμα μεριμνά και εξασφαλίζει ότι ο πιο ενημερωμένος, διαθέσιμος εκπρόσωπος της εταιρίας θα αναλάβει αιτήματα εξυπηρέτησης (service requests), ευκαιρίες πώλησης (sales opportunities), εταιρίες (accounts) και πρόσωπα (contacts). Ως αποτέλεσμα, κάθε αλληλεπίδραση με τον πελάτη θα βελτιστοποιείται για να εξασφαλιστεί ότι η εταιρία λειτουργεί όσο πιο αποδοτικά γίνεται και ότι οι πελάτες λαμβάνουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών, πωλήσεων και υποστήριξης.


Τεχνική Υλοποίηση

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου με την προηγμένη γλώσσα προγραμματισμού AJAX και χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα εργαλεία υποστήριξης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον χώρο της internet αρχιτεκτονικής. Πιο αναλυτικά χρησιμοποιείται η κάτωθι τεχνική υποδομή:

  • SQL SERVER database
  • IIS & Apache web server
  • WEB APPLICATION Server & Γλώσσα προγραμματισμού COLD FUSION
  • Χρήση HTML, FLASH, JAVA, java script


Ολοκλήρωση με το σύστημα CRMLogic

Η εφαρμογή δύναται να λειτουργεί είτε αυτόνομα είτε σε πλήρη ενσωμάτωση με το CRMLogic ως υποσύστημα αυτού. Στην περίπτωση που λειτουργεί ως αυτόνομη εφαρμογή θα περιλαμβάνει και τον πυρήνα (core) του CRMLogic που αφορά την διαχείριση «Εταιριών/Επαφών» και «Προϊόντων/Υπηρεσιών».

send to facebook
print
send to friend

Στοιχεία επικοινωνίας

Infotour LTD
Χαλκοκονδύλη 10, Amaral 7, Διαμέρισμα/Γραφείο 101
Λυκαβηττός, 1071, Λευκωσία
Τηλ. +357 22 265765 / Fax: +357 22 265764
Email: [email protected]